top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF opperbevelhebber bezocht het het hoofdkwartier van het Zuidelijk Commando om hen te bedanken


Opperbevelhebber van de IDF, Kochavi, in het hoofdkwartier van het Zuidelijk Commando. Foto IDF woordvoerders eenheid


Afgelopen zondag bezocht de chef van de generale staf, luitenant-generaal Aviv Kohavi, het hoofdkwartier van het Zuidelijk Commando als onderdeel van een reeks bezoeken die hij deze week wil afleggen aan eenheden die deelnamen aan Operatie "Guardian of the Walls".


Het Zuidelijk Commando leidde en startte de aanvallen tegen de terroristische organisaties in de Gazastrook tijdens de operatie, met behulp van innovatieve en ultramoderne instrumenten die van tevoren waren voorbereid.


De commandanten, waaronder veel reservisten, besteedden hun tijd en energie aan het welslagen van de operatie en het realiseren van de gestelde doelen.


Het Zuidelijk Commando opereerde als een enkele eenheid in samenwerking met lucht-, zee- en grondtroepen naast andere veiligheidsagentschappen, in een snel operationeel tempo dat vertrouwde op diepe en nauwkeurige inlichtingen.


"Ieder van jullie heeft een belangrijke rol in de cruciale rol die het Zuidelijk Commando speelt bij het welslagen van de operatie. Het waren jullie toewijding, professionaliteit en creativiteit die ervoor zorgden dat de doelen die we onszelf gesteld hadden, werden gerealiseerd.

Foto IDF woordvoerders eenheid


"Jullie hebben overal een belangrijke rol en een belangrijk aandeel in alles wat ik zeg. Ik denk dat het Zuidelijk Commando deze campagne op een buitengewone manier heeft geleid. Ik ben erg trots om uw commandant te zijn, we hebben allemaal het geluk dat zulke soldaten, officieren en hogere commandanten in het Zuidelijk Commando zitten. Er zijn mensen in deze kamer die levens hebben gered, wat op zichzelf al een geweldige prestatie is - onthoud dat dit is waar de IDF voor staat", aldus Kochavi.


63 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page