top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF opperbevelhebber tegen de soldaten van de luchtverdediging: "hele land vertrouwd op jullie"

Foto IDF woordvoerder


Dinsdag bezocht de chef van de generale staf, LTG Herzi Halevi, het "Arrow" luchtverdedigingssysteem van het 136e bataljon van de luchtverdedigings batterij samen met de commandant van de luchtverdedigings eenheid, BG Gilad Biran.


Tijdens het bezoek sprak de chef van de generale staf met de soldaten van het bataljon, zowel in reguliere als in reservedienst, die deelnamen aan de onderschepping van grond-grondraketten tijdens de Iraanse aanval op Israël als onderdeel van de ‘IJzeren Schild”-operatie.


Onderstaand zijn volledige verklaring:

"Ik rond nu mijn bezoek hier af, en vooraf heb ik ook de resultaten, processen en beslissingen gezien die werden genomen in het Interception Management Center, en ik begon ook een beetje meer te begrijpen over uw werk en het verband tussen de training die je doet, het zeer hoge niveau van paraatheid dat je handhaaft en de zeer goede resultaten die zaterdagavond werden gezien.


Dit alles samen wordt in de eerste plaats geleid door uitstekende mensen en technologische superioriteit. We hebben u nodig op een zeer hoog niveau van paraatheid, wetende hoe u keer op keer moet handelen, om deze bereidheid in de loop van de tijd op een zeer hoog niveau van alertheid te houden, met zeer goede voorbereiding.


We staan vlak voor Pesach en we maken deze week een beleid aan het thuisfront mogelijk om burgers in staat te stellen bijna volledig normaal te leven, omdat we veel vertrouwen in u hebben en in het niveau van paraatheid en alertheid dat u handhaaft. En ik zeg u eerlijk: alle burgers van de staat Israël vertrouwen op jullie.”

222 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page