top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF pakt 12 terreurverdachten in Jenin op


Foto IDF-woordvoerderseenheid


IDF-troepen hebben de afgelopen nacht terrorismebestrijdingsactiviteiten uitgevoerd in Jenin en omgeving waarbij in totaal 12 terreurverdachten werden aangehouden


'S Nachts voerden speciale eenheden van het IDF-terrorismebestrijdingsactiviteiten uit in het Jenin Vluchtelingenkamp, ​​waarbij twee terreurverdachten werden aangehouden. De soldaten gaven ook een sloopbevel aan het huis van Ra'ad Fathi Hazem, de terrorist die drie burgers doodde en tientallen anderen verwondde bij de dodelijke schietaanval in Tel Aviv op 7 april 2022.


Foto IDF-woordvoerderseenheid


Daarnaast hebben de IDF en de Israëlische grenspolitie drie verdachten aangehouden in de stad Qabatiya.


Tijdens de antiterreur activiteiten in Jenin vielen tientallen Palestijnse relschoppers de soldaten gewelddadig aan. De relschoppers schoten met scherpe munitie op de soldaten en gooiden stenen en explosieven naar hen, waardoor hun veiligheid in gevaar kwam. De soldaten reageerden met scherpe munitie.

In totaal zijn 12 personen aangehouden die verdacht worden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten. De verdachten zijn voor nader onderzoek overgedragen aan de veiligheidsdiensten.
61 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page