top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF reserve officier gewond en 4 Palestijnen gedood bij vuurgevecht op Westelijke Jordaanoever

Foto IDF woordvoerder


Tijdens een terrorismebestrijdingsoperatie door IDF-troepen van het reservebataljon 8211 in Kfar Azon schoten en gooiden terroristen explosieven naar de strijdkrachten. Na een vuurgevecht doodden ze deze vier terroristen.


Daarnaast namen ze drie wapens van het type "Carlo" in beslag die door hen werden gebruikt.


Foto IDF woordvoerder


Tijdens het vuurgevecht raakte een IDF-reserveofficier matig gewond, de soldaat werd voor medische behandeling naar een ziekenhuis gebracht en zijn familie werd geïnformeerd.


Bovendien werden reservisten tijdens een andere activiteit om wapens te lokaliseren in de stad Qalqilya in het gebied van de brigade geneutraliseerd door geweervuur ​​van een terrorist die een pistool op hen afvuurde.


Er vielen geen slachtoffers onder onze strijdkrachten.


Bovendien namen de troepen het door de terrorist gebruikte wapen in beslag.


Ook arresteerden soldaten van de IDF, de Shin Bet en de MGB maandagavond zeven gezochte personen in Judea en Samaria. De gezochte personen die werden gearresteerd en de in beslag genomen wapens werden voor verdere behandeling overgedragen aan de veiligheidstroepen


Tot nu toe zijn er sinds het begin van de oorlog ruim 2.550 gezochte personen gearresteerd in de Divisie Judea en Samaria en de Divisie Bekaa en Valleien, van wie er ongeveer 1.300 banden hebben met de terroristische organisatie Hamas.


247 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page