top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF-reservisten arresteerden 7 gezochte personen, namen wapens in beslag en doden een Palestijnse schutter

Een deel van de inbeslag genomen wapens. Foto Israelische politie


Als onderdeel van een operatie ter bestrijding van terrorisme in de stad Jenin, die de hele nacht duurde, arresteerden IDF-reservisten zeven gezochte personen.


Als onderdeel van een operatie ter bestrijding van terrorisme in de stad en in het Jenin-kamp van de Menashe Brigade, die de hele nacht duurde, arresteerden IDF-reservisten zeven gezochte personen.


Technische hulpmiddelen onthulden explosieven die onder assen waren geplaatst en bedoeld waren om IDF-troepen aan te vallen. Ook schoten de strijders op terroristen die op hen schoten en lokaliseerden wapens en namen die inbeslag.


De troepen kwamen onder leiding van de Shin Bet tussenbeide in het dorp Bir al-Basha om twee gezochte mannen te arresteren die ervan verdacht werden op onze strijdkrachten te schieten. Tijdens de operatie schoten de strijders een van de gezochte mannen dood. die op de strijdkrachten schoot en namen zijn wapens inbeslag. De andere gezochte man die verdacht werd van het schieten op onze strijdkrachten werd gearresteerd.


In de stad Nablus werden twee gezochte personen gearresteerd en werd een 3D-printer die werd gebruikt om wapens te vervaardigen in beslag genomen.


In Bethlehem en Kfar Harmela arresteerden strijders van de Duvdevan-eenheid twee gezochte mannen.


De gezochte personen en de in beslag genomen wapens werden voor verdere behandeling overgedragen aan de veiligheidstroepen.


Tot nu toe zijn er sinds het begin van de oorlog ongeveer 2.700 gezochte personen gearresteerd in Judea en Samaria en de Bekaa Vallei, van wie er ruim 1.300 banden hebben met de terroristische organisatie Hamas.158 weergaven1 opmerking
bottom of page