top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF roept reservebataljons op om terreuraanslagen te voorkomen


Screenshot YouTube


De IDF roept reservebataljons op om de defensieve inspanningen bij de veiligheidsbarrière van Judea en Samaria te blijven versterken en terreuraanslagen te voorkomen.


Na een situatieanalyse van de IDF werd besloten om de komende weken reservebataljons op te roepen. De inzet van reservisten zal de voortdurende defensieve inspanningen van de IDF versterken om terroristische aanslagen en illegale oversteek van de veiligheidsbarrière van Judea en Samaria te voorkomen.


Zes reservebataljons zullen in een aantal rondes worden opgeroepen om de optimale inzet van troepen in het IDF Centrale Commando mogelijk te maken en de reguliere IDF-operationele activiteit en trainingsroutines volgens plan te laten doorgaan. Sommige reservebataljons zullen ook worden gestuurd om eenheden in het Noordelijke en Zuidelijke Commando te vervangen.


Ingevolge het besluit van de Chef van de Generale Staf, en in het licht van de operationele situatie, zullen enkele reservebataljons bij uitzondering worden opgeroepen.91 weergaven0 opmerkingen
bottom of page