top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF Staf-Chef: we trekken ook op naar het zuiden van Gaza


Foto IDF woordvoerder


Zondag maakte de chef van de generale staf, LTG Herzi Halevi, een rondreis door de Gaza-divisie en hield een gesprek met de reservisten in de sector.


Hieronder zijn vertaald de volledige opmerkingen van de chef van de generale staf:

“We kijken naar deze operationele pauze, totdat we in het noorden van Gaza twee Hamas-brigades hebben ontmanteld, nog niet volledig; de 162e divisie werkt daarbinnen nog steeds om onze prestaties veilig te stellen.


Foto IDF woordvoerder


Gisteren en vandaag hebben we brigadecommandanten, compagniescommandanten en vele agenten geëlimineerd, en gisterochtend zijn we hetzelfde proces begonnen in de zuidelijke Gazastrook. minder resultaten dan dat, en Hamas-commandanten zullen de IDF overal op een zeer, zeer krachtige manier tegemoet treden. Ik weet dat een deel hiervan uw capaciteiten zijn, en een zeer groot deel hiervan is de vechtlust die u meebrengt en ook de ervaring die u meebrengt. brengen als reservisten.


En we hebben de capaciteiten om dit op de meest grondige manier te doen, en net zoals we dat krachtig en grondig hebben gedaan in de noordelijke Gazastrook, doen we dat nu ook in de zuidelijke Gazastrook en blijven we onze prestaties in de noordelijke Gazastrook veiligstellen. Gazastrook."220 weergaven0 opmerkingen
bottom of page