top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF-stafchef Halevi: We hebben tijdens deze campagne belangrijke prestaties geleverd


Foto IDF-woordvoerder


De chef van de generale staf, LTG Herzi Halevi, hield onlangs een operationele situatiebeoordeling in kamp Rabin (de Kiryah), met deelname van leden van de generale staf en vertegenwoordigers van de Israel Security Agency (ISA).


Als onderdeel van de situatiebeoordeling keurde de chef van de generale staf aanvullende proactieve en offensieve plannen voor de voortzetting goed.


Chef van de generale staf, LTG Herzi Halevi: "We hebben tijdens deze campagne belangrijke prestaties geleverd. Sinds de openingsstaking zijn deze prestaties alleen maar toegenomen, zowel in aantal als in omvang. Het voortdurende vuur van de terroristische organisatie Islamitische Jihad stelt ons in staat om verdere prestaties te blijven leveren. We zijn bereid om de campagne voort te zetten. gerichte aanvallen en aanvallen op een precieze en toenemende manier, zoals we de afgelopen dagen hebben gedaan.


Deze prestaties zijn mogelijk dankzij de veerkracht van de inwoners van het zuiden in het bijzonder en de inwoners van de staat Israël in het algemeen, evenals de naleving van de momenteel geldende voorzorgs richtlijnen.”


176 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page