top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF-stafchef: we hebben bewezen dat er geen schuilplaats is voor terrorisme


Screenshot YouTube


Dinsdagavond vond de jaarlijkse communieceremonie plaats met de nagedachtenis van 185 gevallenen van de Kafirbrigade.


De ceremonie, die plaatsvond bij het gedenkteken voor de martelaren van de Kfir-brigade in Afula, werd gehouden onder voorzitterschap van de stafchef, luitenant-kolonel Aviv Kochavi, en met de deelname van de commandant van de manoeuvreformatie, majoor Generaal Sa'ar Tzur, de commandant van de bliksemformatie, brigadegeneraal Barak Hiram, de commandant van de Kfir-brigade, kolonel Sharon Altit, de nabestaanden, evenals commandanten en soldaten van de brigade in het verleden en heden.


Stafchef, luitenant-kolonel Aviv Kochavi, begon zijn toespraak met: de beste inlichtingendiensten en professionele troepen drongen het hart van de Kasbah binnen en doodden degenen die probeerden, en in één geval zelfs slaagden, de burgers van de staat Israël en zijn soldaten kwaad te doen", zei de stafchef. "We hebben gezegd en bewezen dat terrorisme niet te verbergen is. We zullen elke stad, buurt, huis of kelder bereiken en het einde van elke terrorist die wordt gearresteerd of vermoord.'


"Beste families, ik sta al jaren aan uw zijde, als strijder in de brigade en vandaag als commandant", zei de commandant van de Kafir Brigade, kolonel Sharon Altit. "Jullie lot is op de moeilijkste manier, tegen de hoogste prijs van opoffering, verbonden met de Kafir Brigade en de Israel Defense Forces. Een verbinding die begon met die klop op de deur - de combinatie van woorden die ergens anders in de wereld een routine en alledaags gebeuren beschrijft. Voor ons symboliseert het een menselijk verhaal, dat het hart elke keer opnieuw doorboort.


Zoals elk jaar staan ​​we stil, met onze rug recht en groeten we de gevallenen van de brigade. Hier, in het monument - naast de Muur van de Gevallenen, onder de krijgersvleugels van de Kafir Brigade, zijn de namen gegraveerd van honderdvijfentachtig van onze wapenbroeders, onze commandanten en ondergeschikten die in de systemen van Israël zijn gevallen, in operationele activiteit, in opleiding en tijdens belangrijke dienst in de Israel Defense Force's.
59 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page