top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF-troepen blijven opereren het gebied van Khan Yunis en hebben tot nu toe 100 personen aangehouden verdacht van terroristische activiteiten

Foto IDF woordvoerder


IDF-troepen blijven opereren in de Gazastrook; De soldaten blijven opereren in het gebied van Khan Yunis en hebben tot nu toe 100 personen aangehouden die verdacht werden van terroristische activiteiten in het Nasser Ziekenhuis, parallel aan aanvullende IDF-activiteiten in de centrale Gazastrook.

In de zuidelijke Gazastrook blijven IDF-troepen opereren tegen terreurdoelen in het gebied van Khan Yunis.

Foto IDF woordvoerder


De Commandobrigade, Shayetet 13 en andere speciale troepen blijven een precieze en beperkte operatie uitvoeren tegen de terroristische organisatie Hamas in het Nasser-ziekenhuis in Khan Yunis. De activiteit is gebaseerd op IDF-inlichtingen waaruit blijkt dat de terroristische activiteiten van Hamas vanuit het ziekenhuis worden uitgevoerd. De uitgevoerde activiteit leidde ertoe dat ongeveer 100 personen werden aangehouden die verdacht werden van terroristische activiteiten.


Parallel aan de huiszoekingen doodden IDF-troepen terroristen in de omgeving van het ziekenhuis.

Foto IDF woordvoerder


Bovendien voerden IDF-troepen in Khan Yunis gerichte aanvallen uit op talloze terroristische doelen, waar ze wapens vonden, waaronder granaten, explosieven en AK-47-geweren.

Bovendien identificeerden IDF-troepen twee terroristen die hen naderden op een motorfiets. De troepen bestuurden een vliegtuig dat hen doodde.

IDF-troepen identificeerden drie terroristen die naar een lanceerplaats reden en stuurden een vliegtuig dat de terroristen doodde.

Bovendien identificeerden IDF-troepen tijdens de operaties in Khan Yunis een terroristencel op enkele meters afstand en schakelden deze uit met vuur van dichtbij.Tegelijkertijd hebben IDF-troepen in de centrale Gazastrook de afgelopen dag een aantal terroristen gedood.


Tijdens een van de activiteiten identificeerden IDF-troepen twee Hamas-terroristen, en binnen korte tijd raakte een straaljager de terroristen en doodde hen.


345 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page