top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF-troepen hebben 11 terreurverdachten gearresteerd


Foto IDF-woordvoerder


De afgelopen nacht opereerden IDF-troepen op een aantal locaties in Judea en Samaria, onder meer in de dorpen Dahariyya Rabod, Avarta en de steden Jericho en Kalkilia en werden 11 terreurverdachten gearresteerd.


In Kfar Abida arresteerden de troepen twee gezochte terreurverdachten en vonden ze munitie. Tijdens de activiteit gooiden verdachten stenen naar de strijdkrachten, die reageerden met maatregelen om demonstraties uit elkaar te drijven.


In het dorp Beit Omer arresteerden de troepen twee terreurverdachten. Bij de operatie van de strijdkrachten in het vluchtelingenkamp Daheisiya en in het dorp Beit Jalala in de divisie van de brigade werden nog eens twee gezochte personen gearresteerd.


Tijdens de operatie van de strijdkrachten in het dorp Silwad arresteerden de strijdkrachten een gezochte persoon die verdacht werd van betrokkenheid bij terroristische activiteiten. Bovendien namen de strijders een "airsoft" type pistool, messen en munitie in beslag.


Foto IDF-woordvoerder.


Tijdens een activiteit in de stad Ramallah gooiden een aantal verdachten stenen en explosieven naar de strijdkrachten die reageerden met maatregelen om demonstraties uiteen te drijven.


Alle gearresteerde personen zijn overgedragen aan de velighiedsdienst.

28 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page