israelnieuws israelnieuws
top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF voerde terreur bestrijdingsactiviteiten uit in Judea en Samaria en arresteerden 7 verdachten


Foto IDF-woordvoerder


IDF- en ISA-troepen opereerden in de Kasbah in de stad Nablus om een gezochte persoon te arresteren die verdacht werd van betrokkenheid bij terroristische activiteiten.


Tijdens de activiteit hebben de troepen twee M-16-geweren en magazijnen gelokaliseerd en in beslag genomen.


Foto IDF-woordvoerder


Een extra gezochte verdachte werd aangehouden in de stad Nablus.

Tijdens de activiteit ontstond een gewelddadige rel, waarbij stenen werden geslingerd door de relschoppers. De strijdkrachten reageerden met middelen om de oproer te verspreiden en scherpe munitie van .22 kaliber. Toen de strijdkrachten de stad verlieten, schoten gewapende schutters met scherp en slingerden ze explosieven naar hen toe.


De troepen arresteerden drie gezochte verdachten in de stad Hebron en aangrenzende steden. Twee extra gezochte verdachten werden aangehouden in de steden Al Mughayyir en Silwad.


De strijdkrachten hebben een handvuurwapen en vuurwerkexplosieven gevonden en in beslag genomen in de stad Al Mughayyir. De strijdkrachten hebben ook een handvuurwapen en militair materieel gevonden en in beslag genomen in de stad 'Anata.


Foto IDF-woordvoerder


De strijdkrachten arresteerden een extra gezochte verdachte in 'Ayda Camp en namen een M-16-geweer samen met magazijnen in beslag in de stad Jamma'in.


Foto IDF-woordvoerder


De gezochte verdachten werden overgedragen aan veiligheidstroepen voor verder verhoor, er werden geen IDF-verwondingen gemeld.


IDF verlaat Nablus:


65 weergaven0 opmerkingen
bottom of page
israelnieuws