top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF: 'We zijn beter voorbereid dan ooit tevoren en zullen onze paraatheid voor de toekomst blijven versterken’

MG Ori Gordin (L). Foto IDF woordvoerder


We zijn beter voorbereid dan ooit tevoren, indien nodig voor vanavond, en we zullen onze voorbereidingen en onze paraatheid voor de toekomst blijven versterken.’


Gisteren (maandag) bezocht de bevelvoerend officier van het Noordelijk Commando, MG Ori Gordin, de oefening van de 228e Brigade. De troepen voerden een offensief uit in Libanon, als onderdeel van het vergroten van de paraatheid van de troepen.


MG Gordin: “Deze oefening waar we ons in bevinden en waar we naartoe gaan is belangrijk voor het vergroten van onze paraatheid, het uitbreiden van onze operaties en voor een offensief tegen Libanon. We zijn hier beter op voorbereid dan ooit tevoren, zelfs voor vanavond als dat nodig is, en we zullen onze voorbereidingen en onze bereidheid voor de toekomst voortzetten en versterken.


Op 7 oktober gingen we ten strijde, een oorlog voor ons vaderland. Jullie hebben allemaal, lang voordat jullie werden geroepen, zich aangemeld om deze defensieve missie uit te voeren. Zelfs nu nog zijn tienduizenden soldaten verspreid voor defensieve doeleinden aan de noordgrens met Libanon.

Foto IDF woordvoerder


We hebben veel squadrons aan de andere kant [van de grens] getroffen, meer dan 150 squadrons zijn getroffen en veel [militaire] vaardigheden zijn geëlimineerd. We zijn voortdurend bezig met het elimineren en verminderen van de capaciteiten van Hezbollah, en het terugdringen ervan.


Er is nog veel werk aan de winkel, veel te doen om het gewenste resultaat van verbeterde veiligheid te bereiken, zodat we de noordelijke gemeenschappen terug naar huis kunnen brengen.’

237 weergaven0 opmerkingen

Opmerkingen


bottom of page