top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

IDF heeft bij invallen op de Westbank 3 terreurverdachten gearresteerd en wapens en geld in beslag genomen

Foto IDF woordvoerder


Tijdens een operatie ter bestrijding van terrorisme in een klein dorp dat ongeveer tien uur duurde, ondervroegen IDF-soldaten, waaronder reservisten- en speciale troepen tientallen verdachten, arresteerden twee gezochte personen en namen munitie en militair materieel in beslag.


IOSH Special Forces en Special Forces-strijders opereerden vanavond in het dorp Bala in Menashe Htmar en arresteerden een gezochte man, namen illegale wapens, terroristische fondsen en tientallen explosieven in beslag.

Foto IDF woordvoerder


Tijdens de operatie schoten de soldaten op terroristen die explosieven naar hen gooiden, er werden treffers gedetecteerd.


In de stad Nablus in Samaria werd apparatuur in beslag genomen bij een drukkerij die propagandamateriaal voor Hamas drukt. IMD en aanvullende terroristische fondsen werden gevonden in de dorpen Dora en Harmela.

Foto IDF woordvoerder


De drie gearresteerde gezochte personen zijn overgebracht voor verder onderzoek door de veiligheidstroepen.


Tot nu toe zijn sinds het begin van de oorlog ongeveer 2.600 gezochte personen gearresteerd in de Divisie Judea en Samaria en de Divisie Bekaa en Valleien, van wie er ongeveer 1.300 banden hebben met de terroristische organisatie Hamas.
298 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page