top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

"Ik ben binnen, ik ben binnen bij de Joden,". Luister naar belastende opnames die onthullen dat UNRWA-leraren deelnamen aan het bloedbad van 7 oktober


De UNWRA medewerkers die deelnamen aan het bloedbad van 7 oktober. Foto IDF woordvoerder


"Ik ben binnen, ik ben binnen bij de Joden," "We hebben vrouwelijke gijzelaars, ik heb er één gevangengenomen" - Belastende opnames onthullen dat UNRWA-leraren deelnamen aan het bloedbad van 7 oktober.


Volgens de inlichtingendiensten zijn ook meer dan 450 terroristen die behoren tot terroristische organisaties in de Gazastrook, voornamelijk Hamas, in dienst van de UNRWA.

De IDF openbaart twee opnames waarin twee UNRWA-leraren worden beschuldigd die deelnamen aan het bloedbad van 7 oktober.


De eerste opname is van een terrorist die als leraar Arabisch werkt op een UNRWA-school in 'Deir al-Balah', waarin hij zijn binnenkomst op Israëlisch grondgebied beschrijft en beweert dat hij vrouwelijke Israëlische gijzelaars vasthoudt.Op de tweede opname is een extra terrorist te zien die ook basisschoolleraar is op een UNRWA-school in Khan Yunis, die zijn familie vertelt dat hij zich op Israëlisch grondgebied bevindt.Terreurorganisaties in de Gazastrook exploiteren routinematig internationale hulporganisaties voor terreurdoeleinden.

1.080 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2 Comments


P Bakker
P Bakker
Mar 04

Unwrs en VN aanklagen bij het showhof van justitie stelletje moordenaars de vn kan men beter opheffen als ze het terrorisme blijven steunen

Like

Frans Maassen
Frans Maassen
Mar 04

Opsporen en mochten ze tegen stribbelen neutraliseren

Like
bottom of page