top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

In augustus werd er voor $ 1,05 miljard in Israëlische bedrijven geinvesteerd


Het OwnBackup-team in Tel Aviv. Foto door Buxa Photography via ISRAEL21C


De trend van blockbuster-investeringsrondes voor Israëlische bedrijven zette zich in augustus voort, toen Israëlische startups financieringsrondes aankondigden voor een totaalbedrag van $ 1,05 miljard.


Er waren er drie die elk minstens $ 100 miljoen ophaalden, minder dan de zeven die in juli werden gemeld, maar overeenkwamen met het cijfer in juni, aldus ISRAEL21C.

Rapyd , dat een betalingsoplossing biedt voor lokale en grensoverschrijdende handel wereldwijd, haalde $ 300 miljoen op in een Series E-ronde tegen een waardering van $ 10 miljard, waardoor dit fintech-bedrijf het hoogst gewaardeerde particuliere technologiebedrijf in de Israëlische geschiedenis is. Op de klantenlijst van Rapyd staan ​​Uber en IKEA.


Een Series E-ronde van $ 240 miljoen voor het cloudgegevensbeschermingsplatform OwnBackup zal het bedrijf later dit jaar helpen zijn back-up- en hersteloplossingen uit te breiden naar andere cloudplatforms, te beginnen met Microsoft.


OwnBackup begon met het uitgebreide klantenecosysteem van Salesforce en levert momenteel zijn diensten aan bijna 4.000 organisaties wereldwijd. Eveneens in augustus nam OwnBackup RevCult over, een in Californië gevestigd softwarebedrijf.


Reali haalde $ 100 miljoen op - $ 75 miljoen aan eigen vermogen en $ 25 miljoen aan durfkapitaal. Het fintech-platform voor onroerend goed biedt zijn alternatieve financieringsoplossingen aan huizenkopers en -verkopers in de vier grote Californische metromarkten. Plannen zijn om uit te breiden over de hele Verenigde Staten.19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page