top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

In gesprek met ziekenhuis functionaris opnieuw bewijs hoe Hamas brandstof steelt


Indonesian Hospitaal Gaza. Screenshot YouTube


De IDF onthult een opname met een functionaris van het gezondheidszorgsysteem in Gaza - Hamas houdt de brandstofreserves van het Shifa-ziekenhuis vast voor terreurdoeleinden.


In een telefoongesprek dat gisteren, op 2 november, plaatsvond met een functionaris van het medische systeem in Gaza, werd opnieuw onthuld dat Hamas de brandstofreserves in de Gazastrook in handen heeft en deze gebruikt.De ziekenhuisfunctionaris stelt dat de brandstofreserves van Hamas van meer dan een half miljoen liter brandstof onder het Shifa-ziekenhuis liggen. De oproep bevestigt dat Hamas de energie- en brandstofvoorraden in de Gazastrook controleert en ervoor kiest deze in te zetten voor terrorisme. Bovendien, als brandstof de Gazastrook binnenkomt, is Hamas van plan deze hulpbronnen in beslag te nemen.


De IDF zal doorgaan met het openbaar maken van informatie die bewijst dat de terroristische organisatie Hamas de middelen van de burgerbevolking van de Gazastrook gebruikt voor terrorisme.

303 weergaven2 opmerkingen

2 comentarios


Marcel Bijmolen
03 nov 2023

Dus als straks Nederland hulpgoederen en brandstof levert,financieren ze dus het terrorisme van Hamas tegen Israël 🇮🇱

Me gusta

Harry Koopman
Harry Koopman
03 nov 2023

Kun je een opname als "het bewijs" kenmerken? Voor mij zal dit als aannemelijk overkomen, een andere partij zal zeggen dat het gemanupuleerd zal zijn en geen enkel bewijs materiaal vertegenwoordigen.....

Me gusta
bottom of page