top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

In ziekenhuizen Shifa' en Rantisi werden tunnelschacht, auto met wapens en wapenvoorraden gevonden


Foto IDF woordvoerder


IDF-troepen blijven opereren en lokaliseren de terreurinfrastructuur die door Hamas wordt gebruikt in ziekenhuizen; In het Shifa-ziekenhuis vonden IDF-troepen een operationele tunnelschacht en een voertuig met daarin een groot aantal wapens.


IDF-troepen die behoren tot de Shaldag-eenheid, de 7e Brigade en aanvullende speciale eenheden gaan door met het uitvoeren van gerichte activiteiten in het Shifa-ziekenhuis.Vandaag werd de tunnelinfrastructuur van Hamas binnen het ziekenhuis blootgelegd. Bovendien werd een voertuig met boobytraps ontdekt dat was voorbereid op het bloedbad van 7 oktober, met daarin een grote hoeveelheid wapens en munitie.Tegelijkertijd gingen troepen van de Yahalom-eenheid en de 401e Brigade, als onderdeel van de voortdurende grondactiviteiten en huiszoekingen in het Rantisi-ziekenhuis, door met het opgraven van een operationele tunnel.


Bijgevoegd zijn de eerste foto's van de tunnel die de structuur van de tunnel tonen en de explosiedeuren die door Hamas worden gebruikt om de toegang van IDF-troepen tot de ondergrondse infrastructuur te voorkomen.


Foto IDF woordvoerder


Verder zijn er troepen van de Parachutistenbrigade actief in het Al-Quds Hospital, waar enorme hoeveelheden wapens en munitie lagen.


Foto IDF woordvoerder


510 weergaven0 opmerkingen
bottom of page