top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Innoviz levert een grote autofabrikant LiDAR sensoren en software in een deal van $ 4 miljard


De InnovizTwo LiDAR-eenheid. Foto met dank aan Innoviz Technologies


Innoviz Technologies een toonaangevende Israëlische leverancier van hoogwaardige LiDAR-sensoren en perceptiesoftware, heeft vandaag aangekondigd dat een van de grootste autofabrikanten ter wereld heeft Innoviz gekozen als directe LiDAR-leverancier voor meerdere merken.


De selectie, de derde grote ontwerpoverwinning van Innoviz, volgt op meer dan twee jaar van uitgebreide zorgvuldigheid en kwalificatie, en zal de toekomstgerichte orderportefeuille van Innoviz met $ 4 miljard verhogen tot $ 6,6 miljard


"We zijn er trots op dat we onze uitstekende InnovizTwo LiDAR- en perceptiesoftware kunnen leveren als de directe leverancier om dit nieuwe serieproductieprogramma te ondersteunen", aldus Innoviz CEO en medeoprichter Omer Keilaf .


"De selectie door een grootschalige autofabrikant met meerdere merken is een belangrijke katalysator voor Innoviz en we verwachten dat dit gevolgen zal hebben voor de hele industrie die op een beslissing van deze omvang heeft gewacht. We verwachten dat de omvang van deze deal zal toenemen nog verder naarmate meer automerken binnen de groep ons platform adopteren. Bovendien verwachten we dat meer autofabrikanten deze beslissing zullen volgen in hun autonome voertuigprogramma's."


37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page