top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Israel Aerospace Industries (IAI) toont de hypermoderne Blue Spear (5G SSM) grond-grondraket


Foto via IAI


Voor de eerste keer toont Israel Aerospace Industries (IAI) de hypermoderne Blue Spear (5G SSM) grond-grondraketen wel op de stand van IAI op een van de meest invloedrijke defensietentoonstellingen, de Singapore Airshow.


Het systeem, ontwikkeld in samenwerking met het toonaangevende defensiebedrijf ST Engineering in Singapore en op de markt gebracht door de joint venture Proteus Advanced Systems, benadrukt de superieure capaciteiten van de bedrijven op het gebied van zowel marine- als luchtverdediging.

Boaz Levy, President en CEO van IAI, zei: “In samenwerking met het toonaangevende defensiebedrijf ST Engineering in Singapore heeft IAI het meest geavanceerde grond-grondraketsysteem met ongeëvenaarde capaciteiten ontwikkeld. De inaugurele vertoning van de Blue Spear in de IAI-stand op de Singapore Airshow benadrukt IAI's succesvolle erfgoed in het ontwikkelen van marine- en luchtverdedigingsoplossingen en het aanbieden van zeer concurrerende en geavanceerde holistische systemen aan de wereldwijde markt. Slechts een paar maanden geleden koos Estland de Blue Spear(5G SSM) als een oplossing voor de defensiebehoeften van het land. Het systeem voegt zich nu bij andere IAI state-of-the-art systemen die te zien zijn, en weerspiegelt de decennialange erfenis van IAI die geavanceerde, operationeel bewezen technologieën produceert.”


97 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page