top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: Israel Aerospace Industries juicht het succes van het "Arrow" raketafweersysteem toe


Foto IAI


Israel Aerospace Industries (IAI) is lovend tegen de IDF over de succesvolle onderschepping van een ballistische langeafstandsraket door het mede door IAI ontwikkelde "Arrow" raketafweersysteem.


De "Arrow" is een geavanceerd luchtverdedigingssysteem dat is gemaakt en ontworpen om ballistische raketten buiten de atmosfeer van de aarde te onderscheppen. Het systeem is ontwikkeld in samenwerking tussen het Israëlische directoraat "Homa" binnen het Ministerie van Defensie, het Amerikaanse Missile Defense Agency (MDA) en IAI, met betrokkenheid van de veiligheidsindustrieën in zowel Israël als de Verenigde Staten.CEO en voorzitter van de IAI, Boaz Levy, zei: “Het Arrow-systeem, een systeem ontwikkeld door de IAI in nauwe samenwerking met het Ministerie van Defensie, het Amerikaanse Missile Defense Agency en de Israëlische luchtmacht, heeft vandaag aangetoond dat Israël over de meeste wapens beschikt. geavanceerde technologie voor verdediging tegen ballistische raketten op verschillende afstanden.


Het ‘Arrow’-raketafweersysteem is een cruciaal onderdeel van het meerlaagse verdedigingssysteem van Israël. De ingenieurs van IAI werken nauw samen met het Ministerie van Defensie en de IDF in volledige samenwerking en ondersteuning van dit systeem.”


270 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page