top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

KKL - JNF en de Internationale Christelijke Ambassade werken samen aan levensreddend project


Foto KKL


Met een gedeelde visie om Israël groener te maken voor toekomstige generaties, hebben zowel Keren Kayemeth LeIsrael - Joods Nationaal Fonds (KKL - JNF) als de Internationale Christelijke Ambassade in Jerusalem het langdurige partnerschap tussen hen gemarkeerd tijdens het Loofhuttenfeest 2022.


Tijdens de Soekot vakantie of "Loofhuttenfeest 2022" arriveerden meer dan 2.000 Christelijke Vrienden van Israël in Israël, en voor het eerst in vele jaren markeren KKL - JNF en de Internationale Christelijke Ambassade in Jeruzalem opnieuw hun partnerschap in een boom Plantceremonie in Kissufim rond de Gazastrook die vanmorgen plaatsvond.


KKL – JNF heeft de afgelopen tien jaar beschermende boompaden geplant, waardoor mobiliteit mogelijk wordt en de veiligheid van gemeenschappen langs de grens met Gaza wordt versterkt.


Het bezoek van de Internationale Christelijke Ambassade aan Jeruzalem in de Gazastrook wordt afgesloten met een bezoek van zo'n 1.000 christelijke vrienden van Israël aan de westelijke Negev voor een speciale solidariteitsbijeenkomst met de Israëlische gemeenschappen langs de grens met Gaza, en de inauguratieceremonie voor het planten van bomen in Kissufim, waarbij het belangrijke project wordt opgemerkt van het bevorderen van veiligheidsbebossing in Kissufim en Nirim.


Foto KKL


Bij de inauguratieceremonie waren senior KKL-JNF-vertegenwoordigers en leiders van de Internationale Christelijke Ambassade Jeruzalem van over de hele wereld aanwezig zijn.


Ronnie Vinnikov, hoofd van de afdeling Resource Development and External Affairs van KKL-JNF, CDO: "We zijn dankbaar voor de speciale band die we hebben met de International Christian Embassy Jerusalem en Friends of Israel over de hele wereld.

Het planten van een zaailing is, net als hoop, een daad van vandaag, die de toekomst wortelt en zaait voor toekomstige generaties. KKL-JNF werkt onvermoeibaar om het land Israël van noord tot zuid te bouwen en te ontwikkelen. We erkennen de gezamenlijke activiteit in de geest van praktisch zionisme en met diepe dankbaarheid aan ICEJ en de Vrienden van Israël wereldwijd, onze partners in het proces die enorm bijdragen aan het succes van vele projecten ten voordele van iedereen.”

90 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page