top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

KKL-JNF neemt deel aan de 27e VN-top over klimaatverandering in Sharm el-SheikhKeren Kayemeth LeIsrael – Joods Nationaal Fonds zal dit jaar deelnemen aan de jaarlijkse UNFCCC-top over klimaatverandering van de Verenigde Naties en de deelnemende landen en organisaties uitgebreide kennis en geavanceerde technologieën presenteren die het heeft verzameld op het gebied van bosbouw, landbouw en water.


Daarnaast zullen de afgevaardigden van de KKL-KNF de diverse samenwerkingen tonen die het onderhoudt met organisaties en landen over de hele wereld. De top van dit jaar wordt gehouden in Sharm el-Sheikh, Egypte, van 7-18 november, met de deelname van tienduizenden mensen, waaronder staatshoofden en hoge ministers uit verschillende landen, evenals officiële vertegenwoordigers en professionals in de klimaat veld.


Sinds 2007 heeft KKL-JNF deelgenomen aan de top als onderdeel van de officiële delegatie van Israël, en in 2009 werd het fonds een officieel lid van het VN-Forum voor klimaatverandering - als een waarnemersorganisatie.


De top is een professionele conferentie van wereldklasse die KKL-JNF, als onderdeel van de officiële delegatie van Israël, plaatst als een toonaangevende wereldwijde milieuorganisatie die bijdraagt ​​aan de wereldwijde strijd tegen de klimaatcrisis. De conferentie, die elk jaar op een andere locatie in de wereld plaatsvindt, omvat lezingen, panels en een verscheidenheid aan discussies over professionele kwesties om de acties te versterken die zijn genomen om het milieu te beschermen, duurzaamheid te ontwikkelen en de klimaatcrisis diepgaand aan te pakken.


Als onderdeel van de conferentie zullen KKL-JNF-leden, samen met functionarissen uit andere landen, lezingen houden over de behandeling van bosbranden en de geavanceerde systemen presenteren voor het detecteren en voorkomen van branden die de natuur en biodiversiteit schaden, in warme gebieden met weinig neerslag.


Tijdens een nevenevenement over bosbranden zullen KKL-JNF-vertegenwoordigers, onder leiding van boswachter Dr. Gilad Ostrovsky, lange termijnplannen presenteren om bosbranden op nationale schaal te verminderen en te voorkomen. Op een ander evenement zal het Joods Nationaal Fonds het uitgebreide werk presenteren dat wordt gedaan door middel van bosbouwoperaties om aangetaste landbouwgronden in de noordelijke Negev te behouden en te herstellen, naast de kansen die worden geboden voor stadsbosbouw op stroombasis als oplossingen om de klimaatverandering en het milieu aan te pakken. crisis.


KKL-JNF, de regering van de Republiek Tsjaad en de internationale organisatie CABI, zullen lezingen houden over de samenwerking voor het delen van kennis en de ontwikkeling van landbouw en water in semi-aride gebieden technologieën.


Al geruime tijd vinden er vruchtbare samenwerkingen plaats tussen KKL-JNF en de regering van de Republiek Tsjaad, waarbij vakkennis wordt uitgewisseld. Bovendien hebben KKL-JNF en de republiek samengewerkt voor de ontwikkeling van de landbouw in heel Tsjaad, de ontwikkeling van geavanceerde en efficiënte landbouw onder de bestaande fysieke omstandigheden en de verbetering van de levenskwaliteit van de inwoners in de Afrikaanse dorpen.


Daarnaast zal KKL-JNF, in samenwerking met de EcoOcean-organisatie, haar activiteiten in Israël en haar samenwerkingen met verschillende landen in de wereld op het gebied van landbouw in semi-aride gebieden, behandeling van waterreservoirs en plantmethoden van resistente bossen voor behoud en ontwikkeling van de biodiversiteit presenteren . Ook zullen innovatieve methoden voor ongediertebestrijding en opslag van fijne zaden ter verbetering van de natuurlijke omgeving worden gepresenteerd.


Avraham Duvdevani, voorzitter van KKL-JNF: “KKL-JNF leidt de strijd tegen de klimaatcrisis en zal dat blijven doen. Ik ben trots op de kennis en technologie die het Joods Nationaal Fonds in de loop der jaren heeft opgebouwd, waar de inwoners van Israël van profiteren, en op de resultaten die zijn goed zichtbaar op de grond. Dankzij KKL-JNF is Israël een toonaangevend land op het gebied van het aanplanten van duurzame en hoogwaardige bomen en bossen, met als gevolg grote impact op de aanhoudende strijd tegen de klimaatcrisis. KKL-JNF is al jaren de afgelopen jaren zijn deuren geopend, een dialoog van leren en samenwerkingen aangaan met verschillende landen over de hele wereld om kennis en technologie te delen voor het grotere goed. We nemen graag deel aan de prestigieuze conferentie waar we de leidende persoonlijkheden en organisaties in het veld Samen zullen we ernaar streven om een ​​verandering aan te brengen in het voordeel van iedereen."

42 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page