top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Kolonel Eitan Paz is de nieuwe commandant van de Ashdod marinebasis


Foto IDF woordvoerder


Kolonel Eitan Paz nam de functie van commandant van de Ashdod-basis van de marine-arm op zich, in de plaats van kolonel Eli Sohulitsky, die de functie de afgelopen twee jaar bekleedde en de functie van commandant van de Haifa-basis van de marine zal op zich nemen.


De uitwisselingsceremonie vond zondagavond plaats op de Ashdod marinebasis, onder leiding van de commandant van de marine-arm, generaal-majoor David Sa'ar Selma, met deelname van de legercommandanten en soldaten, families en andere gasten.


"De zuidelijke marine-arena brengt veel uitdagingen en complexiteit met zich mee", zei de commandant van de marine, generaal-majoor David Sa'ar Salma in zijn toespraak, "het is een gevoelige, gespannen en vooral zeer explosieve realiteit. De Gazastrook is gecontroleerd door de Hamas-organisatie. De handen zijn van Hamas, de handen zijn ook van Jihad maar het hoofd is Iraans. Van tijd tot tijd veranderen de verklaringen en intenties in een gevecht. Dit is een strijd tussen de terroristische krachten die in de Gazastrook en de burgers van de staat Israël. Een strijd waarin de terroristische organisaties in de Gazastrook misbruik maken van het in de schaduw gehulde burgermidden en raketten sturen naar ons civiele thuisfront. De terroristische organisaties zien de ruimte De zee is een vruchtbare grond voor versterking, voor training en voor het promoten van terroristische capaciteiten van de Gazastrook naar de staat Israël."


Eli, zoals gewoonlijk Suho wordt genoemd, vanavond beëindig je een uitstekende periode van bevel. Je voerde het bevel over de arena met wijsheid, moed, samenwerking binnen en buiten de arm. Je voerde het bevel over een belangrijke campagne om smokkel door terroristen te dwarsbomen en te voorkomen. organisaties midden op zee, die ook een oorkonde ontvingen van de Landmacht "L. Je leidde de arena met creativiteit, initiatief en vastberadenheid. Maar bovenal was je een commandant die zijn ondergeschikten kent, een commandant met een luisterend hart , een commandant die de waarden niet als een boodschappenlijstje - maar in de dagelijkse praktijk bepaalt, met een uitstekend persoonlijk voorbeeld en talent in de volle zin van het woord dat ook in de volgende functie zijn stempel zal drukken."


"Eitan, ik ben ervan overtuigd dat je de juiste tools hebt om het schip te besturen, met wijsheid en moed. De campagne is nog niet voorbij, de uitdagingen worden alleen maar sterker. Ik ben ervan overtuigd dat je de zuidelijke maritieme arena naar een nieuw niveau zult blijven brengen verwezenlijkingen, allemaal - ter wille van het versterken van de veiligheid en kracht van de staat Israël."


Foto IDF woordvoerder


"Ik ben erg trots op het geweldige team van mensen die de scène vormen", zei de vertrekkende Ashdod-basiscommandant, kolonel Eli Sohulitsky, "ons succes staat niet op zichzelf, ons succes is het succes van partners die hun werkdag doen en nacht, om de vijandige elementen te lokaliseren die de smokkel in het midden van de zee willen uitschakelen, is ons succes het handhaven van de veiligheid van de burgers van de staat Israël en het redden van mensenlevens. Ik geloof dat we zelfs vandaag de dag klaar moeten zijn voor de taak."


"Gisteren had ik het grote genoegen om de zee op te gaan, aan boord van een van de reguliere beveiligingsschepen die op weg waren naar weer een lange nacht van bescherming van de zeegrens. Ik zat de hele nacht bij de jagers en luisterde naar hen. Een groep jagers uit het hele land en de wereld, zij aan zij in dezelfde missie. Bij deze gelegenheid wil ik de commandant van de arm bedanken, de commandanten, het operationele hoofdkwartier, de vele partners, de jagers die op zee zijn, en de kustcontrolevloot die op deze momenten de grens bewaakt. Ik deed dit niet alleen, dit is niet mijn verhaal, dit is ons verhaal. Ik ben trots op je, ik dank je voor het voorrecht. Ik ben niet blij om het bevel over te dragen op deze dag aan kolonel Eitan Paz, een geschikte en waardige man. De arena is de jager en zijn aanhangers, de arena zal je volgen met vuur en water. Dank u, lieve mensen, dat u mij het recht heeft gegeven om u te bevelen."


Foto IDF woordvoerder


"In deze arena leven, net als in andere IDF-eenheden, in het licht van de hoogste missie, de verdediging van de staat, mannen en vrouwen uit alle delen van de Israëlische samenleving, een hele reeks meningen, gedachten, percepties en overtuigingen," zei Ashdod-basiscommandant, kolonel Eitan Paz: "De dienaren van de IDF zijn een teken en voorbeeld van vriendelijkheid, broederschap, opoffering en verantwoordelijkheid. Dit is hoe we de nalatenschap voortzetten en in complexe dagen als deze zullen we een baken van eenheid zijn." en cohesie, partners in het lot."


"De ceremonie van vandaag is ook gewijd aan het uitspreken van dank en waardering. Een gelegenheid om de dienaren van de arena te bedanken, van de commandanten en commandanten tot de soldaten en soldaten die zich net bij ons hebben gevoegd, geleid door Sohulitsky in de afgelopen twee jaar. Je hebt jezelf toegewijd met liefde voor ziel en persoon voor de dienaren van de arena, degenen die op missie zijn op zee en degenen aan de wal. Je karakter komt duidelijk in hen allemaal naar voren: tolerantie, verbondenheid, missie en grote verantwoordelijkheid, en alles, met gratie en menselijke waardigheid."


"Ik accepteer de volledige verantwoordelijkheid om aan het hoofd van deze geweldige groep te staan ​​bij het uitvoeren van de taken en het sterk en verenigd houden van onze mensen. Ik zal eindigen met een zegen voor ons allemaal, in deze eenheid zal de Shechinah schitteren, in deze plaats - er zal zegen en vrede zijn."
34 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page