top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Kruip in de huid van Hugh Jackman's nieuwe film 'Reminiscence'


Screenshot promo "Reminiscence"


Gepatenteerde Live Portrait-technologie van het in Tel Aviv gevestigde computervisiebedrijf D-ID staat centraal in de promo voor "Reminiscence", een nieuwe Hugh Jackman-film van Warner Bros. Pictures.


Maar het bijzondere is dat Oblio, een studio voor het maken van digitale inhoud in Oregon die gespecialiseerd is in technologie voor film, gebruik maakte van het product van D-ID om kijkers in staat te stellen een meeslepende rol te spelen in de thriller, aldus ISRAEL21C.


Stilstaande beelden van gebruikers worden geüpload, geanimeerd en ingevoegd in de filmtrailer, synchroon met de actie op het scherm. Gebruikers kunnen deze gepersonaliseerde filmvoorbeeldvideo's vervolgens delen via de sociale-mediakanalen.


Probeer het hier uit .


Oblio-producer Ben Posedel zegt dat de studio, die eerder werkte aan Warner Bros.-films zoals 'Knives Out' en 'Wonder Woman: 1984', meteen 'overdacht hoe we konden bouwen met de tools die D-ID heeft ontwikkeld' om kijkers te helpen ervaar het fundamentele idee van de film om terug te gaan door het geheugen.


"Het gebeurt niet vaak dat de creatieve en technische mogelijkheden elkaar zo perfect overlappen, maar als dat het geval is, ontstaan ​​er zeer spannende samenwerkingsmogelijkheden", zegt Posedel.


D-ID, opgericht in 2017, creëerde de eerste de-identificatie-oplossing voor gezichtsbeelden om afbeeldingen en video's te beschermen tegen gezichtsherkenningssoftware. De producten van D-ID variëren van het animeren van stilstaande foto's tot het faciliteren van videoproducties van hoge kwaliteit en het creëren van virale gebruikerservaringen zoals Deep Nostalgia , dat sinds de lancering eind februari bijna 100 miljoen animaties heeft gegenereerd.


50 weergaven0 opmerkingen
bottom of page