top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Lapid herdenkt omgekomen majoor Bar Falah: "iedereen die Israël schaadt zal zelf worden geschaad"


Screenshot video


Premier Yair Lapid brengt hulde aan de IDF-officier die afgelopen nacht werd gedood in een vuurgevecht en zweert de strijd tegen het terrorisme voort te zetten.


Namens de regering en de hele staat Israël buigen wij ons hoofd bij de dood van majoor Bar Falah, een Israëlische held, de plaatsvervangend commandant van de Nahal Brigade Reconnaissance Unit, die afgelopen nacht werd gedood in een botsing met terroristen naast de Gilboa oversteekplaats. Hij werd gedood toen hij en zijn soldaten de terroristen heldhaftig confronteerden en neutraliseerden. We betuigen ons medeleven aan zijn ouders, zijn partner, zijn familie en zijn vrienden.


Een van de vermoorde terroristen was een lid van de inlichtingendiensten van de Palestijnse Autoriteit. Dit escaleert dingen naar een ander niveau.


We zullen niet aarzelen om op te treden op elke plaats waar de Palestijnse Autoriteit de orde niet handhaaft. De IDF en ISA zijn op elk scenario voorbereid om te voorkomen dat terrorisme de kop opsteekt. Ze zijn op alle fronten voorbereid, samen met de Israëlische politie. Israël zal zich krachtig richten op iedereen die het probeert te schaden. Iedereen die Israël schaadt zal ernstig worden geschaad", aldus premier Lapid.
71 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page