top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Lenovo opent Cybersecurity Innovation Center op de Ben Gurion universiteit


Van links naar rechts: Nima Baiati, Executive Director & GM, Commercial Cybersecurity Solutions, Lenovo; Luca Rossi, voorzitter van de Intelligent Devices Group, Lenovo; Prof. Yuval Elovici, hoofd van het Ben-Gurion University Cyber ​​Security Research Center. Foto met dank aan Ben Gurion Universiteit via ISRAEL21C


Lenovo, een gigant op het gebied van computerproducten, een bedrijf met een omzet van $ 70 miljard dat 180 markten wereldwijd bedient, heeft het Lenovo Cybersecurity Innovation Center (LCIC) opgericht in samenwerking met het Cyber ​​Security Research Center van de Ben-Gurion Universiteit van de Negev in Beersheva.


Israël wordt internationaal erkend als een centrum van de cyberbeveiligingsindustrie en Beersheva is de thuisbasis van R&D-centra voor cyberbeveiliging voor verschillende wereldwijde technologiebedrijven.


De LCIC wordt gecoördineerd bemand en beheerd door cyberbeveiligingsexperts van Lenovo en Ben-Gurion University.


Nima Nadav Baiati, Executive Director & GM, Commercial Cybersecurity Solutions bij Lenovo, zei tegen ISRAEL21C dat het nieuwe centrum “ons toegang geeft tot een wereldwijde samenhang van beveiligingsinnovatie, onze klanten toegang geeft tot wereldwijd toonaangevende experts en ons zal helpen om nog sterkere producten te creëren ons ThinkShield portfolio.”


De portfolio omvat ingebouwde producten voor beveiliging en apparaatbescherming, bedreigings- en gegevensbescherming en bescherming van kritieke bedrijfsinformatie.


"Ben-Gurion University zet zich in om haar leiderschap op het gebied van cyberbeveiligingsonderzoek te behouden, niet alleen in Israël, maar ook wereldwijd, en om de meest recente academische kennis en onderzoek toe te passen op echte problemen", aldus prof. Yuval Elovici, hoofd van Ben-Gurion Onderzoekscentrum voor cyberbeveiliging van de universiteit.


“Daarom verwelkomen we Lenovo graag als onze nieuwe partner in deze digitale strijd tegen cyberdreigingen. We zijn verheugd om samen te werken in ons gezamenlijk opgerichte centrum voor nieuwe cyberbeveiligingstechnologieën met een bijzondere nadruk op zero trust-architectuur en beveiligingsinnovatie van de volgende generatie.”28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page