top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Luchtaanval op moskee Jenin waar terreuragenten van Hamas en Islamitische Jihad aanslag voorbereiden


Foto IDF woordvoerder


In een gezamenlijke IDF- en ISA-activiteit voerde de IDF een luchtaanval uit op een ondergronds terreurcomplex in de Al-Ansar-moskee in Jenin; De moskee bevatte een terreurcel van terreuragenten van Hamas en de Islamitische Jihad die een terreuraanslag aan het voorbereiden waren.


Foto IDF woordvoerder


In een gezamenlijke terrorismebestrijdingsactiviteit van de IDF en ISA voerde de IDF kort geleden een luchtaanval uit op een terreurcomplex dat toebehoorde aan de terreuragenten van Hamas en de Islamitische Jihad, die verantwoordelijk waren voor verschillende terreuraanslagen in de afgelopen maanden, en organiseerden zij een extra dreigende aanval. terreuraanslag.De terroristen cel voerde op 14 oktober ook een terreuraanslag uit in het gebied van het veiligheidshek, waarbij een explosief tot ontploffing werd gebracht door een cellulaire activering van terreurtroepen die ter plaatse arriveerden. Er zijn geen gewonden gemeld.


Onlangs werd informatie ontvangen waaruit bleek dat de terroristen, die geneutraliseerd waren, een op handen zijnde terreuraanslag aan het organiseren waren. De moskee werd door de terroristen gebruikt als commandocentrum om de aanslagen te plannen en als basis voor de executie ervan.413 weergaven3 opmerkingen

3件のコメント


Marcel Bijmolen
2023年10月22日

Vind ik ook hoor Peter,ik kijk nu veel minder Nederlandse tv en zeker geen praatprogramma’s,daarvan krijg ik last van plaatsvervangende schaamte

いいね!

Peter Moerdijk
Peter Moerdijk
2023年10月22日

Gelukkig is er ook nieuws vanuit een positieve Israel houding. De Nederlandse “nieuwsbronnen” zijn zo vreselijk anti-Israel dat je het eigenlijk niet meer serieus kan nemen. Wel erg teleurstellend. Hebben we niets geleerd van het verleden?? En nee, ik ben niet Joods maar wel erg betrokken met Israel.

いいね!
Roni Stoker
Roni Stoker
2023年10月23日
返信先

Om 22.00 uur switch ik naar het Duitse ARD Heute Journal. Het nieuws wordt op de Duitse zenders op meer evenwichtig en zelfs intelligentere wijze uitgezonden. Zou de NPO/NOS tijdens de Tweede Wereldoorlog bestaan, dan zou het een onderdeel zijn van de NSB TV; samen met de krant 'Volk en Vaderland'. De kruiperige houding tegenover moordlustige ISIS-achtige islamitische organisaties is ziekelijk. In de naam van multiculturalisme geeft de NOS/NPO deze organisaties 'A License to Kill'. Eigenlijk is de NPO/NOS een soort koekoek jong. De toko vreet en gedijt op de kosten van het volk. Men kan verwachten dat op een dag zal de vlag van ISIS trots wapperen op hun gebouw in Hilversum.

いいね!
bottom of page