top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Meer dan 500 Hamas- en Islamitische Jihad terroristen gearresteerd

Foto IDF woordvoerder


Meer dan 500 Hamas- en Islamitische Jihad-terroristen zijn de afgelopen maand aangehouden door de IDF en ISA en overgebracht voor verder ondervraging door de ISA en Eenheid 504.


Sinds het einde van de operationele pauze hebben de IDF en ISA ongeveer 140 Hamas- en Islamitische Jihad-terroristen in de Gazastrook aangehouden. De agenten werden de afgelopen dagen vastgehouden door IDF-soldaten. Sommigen gaven zichzelf vrijwillig aan en werden door veldondervragers van eenheid 504 van het directoraat Inlichtingen en de ISA overgebracht voor verder verhoor.

Foto IDF woordvoerder


In de afgelopen maand zijn in totaal ruim 350 terroristen van Hamas aangehouden door de IDF en ISA. Bovendien werden ruim 120 terroristen van de Islamitische Jihad gearresteerd. In totaal werden in de Gazastrook ruim 500 terroristen aangehouden en voor verder verhoor overgebracht naar Israëlisch grondgebied.


Sommige terroristische agenten werden aangehouden terwijl ze zich verborgen hielden in civiele gebouwen, scholen en schuilplaatsen.


De onderzoeken leverden inlichtingen op die hielpen bij het lokaliseren van extra terroristische agenten, evenals bij de veiligheid van IDF-troepen.

398 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page