top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Megaconventie FoodTechIL in Tel Aviv concentreert zich op opschaling


Foto Lifestylememory op Freepik


Het voelt als eeuwen geleden toen Strauss FoodTechIL The Kitchen FoodTech Hub sponsorde in september 2019 in Tel Aviv.


Ongeveer 1.500 aanwezigen uit 50 landen kwamen om de toekomst van voedsel te verkennen, inclusief benaderingen die op dat moment nog babystapjes maakten.


De volgende FoodTechIL stond gepland voor oktober 2020, maar door de pandemie duurde het uiteindelijk drie jaar voordat de volgende FoodTechIL kon plaatsvinden. En het weerspiegelt de vooruitgang die in de tussentijd is gemaakt.


Op de FoodTechIL conferentie van 7 november in Tel Aviv zullen 70 startende startups, 21 sprekers en ongeveer 1.600 leiders in de voedingsindustrie en investeerders van over de hele wereld aanwezig zijn.


Het thema: Schaal voor verandering.


"De wereld heeft de focus op klimaat, voedselzekerheid en -veiligheid en de toekomst van voedsel vergroot", zegt Amir Zaidman, VP Business Development bij The Kitchen.


"Israëlische food-tech startups zijn gegroeid, hebben financiering opgehaald en brengen innovatieve producten naar de wereldwijde markten."


Debatten en discussies over alternatieve eiwitten, kweekvlees, opschalingsstrategieën en een nieuwe FoodHack investeerderscompetitie staan ​​op de agenda.


FoodTechIL is strategisch geplaatst tijdens Israel's AgriFood Week, 6-10 november, zodat buitenlandse deelnemers naar beide conferenties kunnen gaan.


Onder de startups die je op FoodTechIL aantreft, zijn haast vanzelfsprekend de Israëlische bedrijven B etter Juice, ImaginDairy, Maolac, SavorEat, CreamCol en More Foods.
66 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page