top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Met AI-chatbots kun je in realtime praten met een digitaal mens


De nieuwste technologie van D-ID is bedoeld om de ervaring van klanten met chatbots te verbeteren. Foto: schermafbeelding


Wanneer u klantenondersteuning zoekt op een website, is de kans groot dat u uw vragen in een chatbox typt of een keuze maakt uit een lijst met vragen en antwoorden krijgt van een robot.


Volgens een recent onderzoek van Forrester houdt de helft van ons niet van chatbot interacties. En toch, als consumenten een positieve chatbotervaring hebben, zegt meer dan de helft dat ze waarschijnlijk zullen terugkeren naar die website.


Misschien herinnert u zich de in Tel Aviv gevestigde generatieve AI-pionier D-ID, wiens Deep Nostalgia de eerste generatieve AI-tool was die viraal ging.


Om merken te helpen klanten een betere chatbot ervaring te bieden, heeft D-ID de allereerste chat-API (Application Programming Interface) gelanceerd die face-to-face gesprekken met een digitale mens mogelijk maakt.De kunstmatig intelligente chatbot van D-ID, die vorige week in première ging op het Mobile World Congress, is gebouwd met streamingmogelijkheden en tekst-naar-video-technologie.


Het kan worden geprogrammeerd om populaire generatieve AI-tools zoals GPT-3 en LaMDA te gebruiken om de digitale assistent er realistisch uit te laten zien en in staat te stellen op een menselijkere, boeiendere en effectievere manier met consumenten om te gaan.


Dit nieuwe aanbod is ontworpen om klantenondersteuning, verkoop, training, persoonlijke financiën en meer te verbeteren, waardoor conversie, klantervaring en algehele kosten worden verlaagd.


"Grote taalmodellen zoals GPT-3 en LaMDA veranderen de manier waarop we omgaan met en omgaan met technologie, en we zullen binnenkort allemaal onze eigen gepersonaliseerde AI-assistenten en metgezellen hebben", zegt Gil Perry, CEO en mede-oprichter van DEED in gesprek met ISRAEL21C.


“We maken technologie menselijker door het een gezicht te geven en de interactie natuurlijker te maken. Ik ben erg trots op D-ID, dat nog steeds toonaangevend is in de opkomende generatieve AI-industrie.”D-ID kondigde ook zijn betrokkenheid aan bij het unieke raamwerk voor de ethische en verantwoorde ontwikkeling, creatie en delen van synthetische media/generatieve AI, geïnitieerd door Partnership on AI en ondersteund door een cohort van lanceringspartners.
55 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Yorumlar


bottom of page