top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Meta (Facebook) huurt 20 verdiepingen in nieuwe hoogbouwproject Landmark in Tel Aviv


Landmark project. Foto Yashar / Melisron


Meta, voorheen Facebook, huurt 51.000 vierkante meter in de eerste van twee kantoortorens in het Landmark-project dat momenteel in aanbouw is in het Sarona gebied van Tel Aviv. Het project is gezamenlijk eigendom van het inkomsten genererende vastgoedbedrijf Melisron, gecontroleerd door Liora Ofer en AFI Properties Ltd. gecontroleerd door Big Shopping Centers.


Meta's nieuwe kantoren komen in de Landmark A-toren, die naar verwachting eind 2023 klaar is. De Amerikaanse techgigant zal 20 van de 39 verdiepingen in de toren huren. De deal omvat ook 660 parkeerplaatsen in het bruisende hart van Tel Aviv. Het ondertekende contract is voor zeven jaar, waarbij Meta opties heeft om het contract met nog eens twee periodes van drie jaar te verlengen. De jaarlijkse huur wordt geschat op meer dan NIS 100 miljoen (€ 28,50 miljoen) per jaar ofwel NIS 750 miljoen over zeven jaar, meldt Globes.


Foto via Yashar / Melisron


Melisron CEO Ofir Sarid zei: "De vandaag ondertekende overeenkomst is een zeer belangrijke en significante overeenkomst. Technologiebedrijven in Israël vormen een belangrijk onderdeel van de groei in de kantorenmarkt en we geloven dat de markt zich zal ontwikkelen en meer zal groeien. Het Landmark-project is een uniek project dat voldoet aan de hoogste eisen van constructie en service en zorgt voor een optimale en belevingsvolle werkomgeving voor alle medewerkers in het gebouw."


47 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page