top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Minister Ben Gvir wil niet meer dat de procureur-generaal hem vertegenwoordigd


Screenshot YouTube


Nadat N12 News het verzet van procureur-generaal Beharev-Miara tegen de wet op de immuniteit van soldaten aan het licht had gebracht, stuurde de minister de procureur-generaal zondagmorgen een harde brief.


In die brief, wat op zich zeer ongebruikelijk is, kondigde de extreemrechtse minister van Nationale Veiligheid aan dat hij niet langer van plan is te vertrouwen op haar vertegenwoordiging in de petities tegen hem.


"Ik vertrouw er niet op dat u mij getrouw zult vertegenwoordigen in de verschillende verzoekschriften, en in de omstandigheden die door de wet, eerlijkheid en rechtvaardigheid zijn gecreëerd dat ik mezelf zal vertegenwoordigen in zelf- of privévertegenwoordiging", schreef Ben Gvir in een vernietigende brief die hij bezorgde aan de juridisch adviseur.


"Helaas is dit niet de eerste keer dat u beslissingen neemt in zaken die op mij en het ministerie betrekking hebben, zonder met mij te praten" eindigde Ben Gvir zijn brief.(De vorige keer was haar verzet tegen de verwijdering van de politiechef van het district Tel Aviv)
126 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page