top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Minister van Defensie Gallant: "een terrorist gaat naar de rechtbank of naar de begraafplaats"


Foto Ariel Hermoni (IMOD)


Minister van Defensie Yoav Gallant zei zondag dat Israël kalmte zocht, maar niet zou aarzelen om op te treden tegen terreur, aangezien de spanningen hoog bleven na een reeks Palestijnse aanvallen.


Sprekend na een beoordeling op het hoofdkwartier van het leger op de Westelijke Jordaanoever, zei Gallant dat Israël “resoluut en krachtig zal optreden tegen iedereen die onze burgers bedreigt. Elke terrorist zal naar de rechtbank of naar de begraafplaats gaan.


Hij voegde eraan toe: "Hoewel we niet zullen aarzelen om op te treden tegen terrorisme, willen we de rust en stabiliteit op de grond herwinnen, en dit betekent dat we het routinematige leven van degenen die niet bij terrorisme betrokken zijn, in stand moeten houden."


Minister van Defensie Yoav Gallant: “Elke terrorist zal voor de rechter worden gedaagd of rust krijgen. We zullen krachtig en resoluut vechten tegen terroristen en hun facilitators - inclusief, indien nodig, de sloop van de huizen van terroristen of het intrekken van de rechten van de families van terroristen."


Tijdens zijn bezoek aan de Judea en Samaria Divisie, werd de minister ingelicht over IDF-activiteiten en had een ontmoeting met soldaten en commandanten die in het gebied dienden.122 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page