top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Minister van Defensie Gallant: "geen terrorist kan de IDF tijdens de heilige dagen ontwijken"


Foto Ariel Hermoni / GPO


Minister van Defensie Yoav Gallant tijdens een bezoek aan Noord-Samaria: "Elke terrorist die denkt dat hij tijdens de heilige dagen de IDF kan ontwijken, vergist zich ernstig."


Minister van Defensie Yoav Gallant voltooide onlangs een rondgang door de Menashe divisie in Noord-Samaria, samen met de relevante commandanten in de regio. De minister werd ingelicht over de operationele activiteiten van de troepen en voerde een open discussie met de militairen en officieren die in het gebied gelegerd waren.

De briefing was gericht op terrorismebestrijdingsactiviteiten, het zoeken naar de terroristen die aanslagen in de regio hebben gepleegd en de noodzaak om infiltratiepogingen het hoofd te bieden.

Foto Ariel Hermoni / GPO


Fragmenten uit de opmerkingen van de minister:

“Vanavond heb ik Noord-Samaria bezocht om de voortdurende antiterreur activiteiten van onze troepen op de voet te volgen. Onze veiligheidstroepen werken dag in dag uit om de veiligheid van onze burgers te waarborgen.”

“Elke terrorist die denkt dat hij tijdens de heilige dagen de IDF kan ontwijken, vergist zich ernstig. Iedereen die ook maar het geringste kwaad probeert, zal voor de rechter worden gebracht.”
130 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page