top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Ministerie van Defensie heeft werkvergunningen ingetrokken van 164 familieleden van leden Lions Den


Foto via Twitter


Het Israëlische ministerie van Defensie heeft zondag de vergunningen ingetrokken om in Israël te werken voor 164 Palestijnen, die familieleden zijn van de vermoedelijke leden van de terreurgroep Lion's Den in Nablus, die verantwoordelijk is voor een golf van schietaanvallen op de noordelijke Westelijke Jordaanoever, de coördinator van overheidsactiviteiten in de gebieden, deelde de coördinator van overheidsactiviteiten in de Westelijke Joirdaanoever, Cogat mee.


Volgens veiligheidsfunctionarissen zit deze terroristengroep, die ongeveer 40 leden tellt, achter de recente terreuraanslagen tegen Israëlische troepen en kolonisten in het gebied.


Het intrekken van de mogelijkheid om in Israël te werken, is een collectieve strafmaatregel en wordt gezien als extra druk op leden van de groep. "Terroristen moeten weten dat hun acties gevolgen kunnen hebben voor hun families", zei COGAT-chef generaal-majoor Ghasan Alyan.


"De veiligheidsdiensten zullen alle middelen gebruiken die tot hun beschikking staan ​​om terreurdaden te verijdelen", zei hij, eraan toevoegend dat de identiteit van de militanten bekend is bij de autoriteiten.


Zo'n 2500 werkvergunningen om in Israël te werken zijn ingetrokken van terroristen die het afgelopen jaar aanslagen hebben gepleegd op Israëli's.
147 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page