top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Ministerie van Toerisme werkt aan plan om vanaf november gevaccineerde buitenlanders toe te laten


Ter illustratie. Screenshot YouTube


Goed nieuws voor iedereen die Israël wil bezoeken, The Jerusalem Post meldt dat het ministerie van Toerisme aan een plan werkt waardoor gevaccineerde buitenlandse bezoekers Israël weer kunnen bezoeken.


Al anderhalf jaar zijn de grenzen, enkele uitzonderingen daargelaten, voor buitenlandse bezoekers gesloten vanwege de pandemie van het coronavirus en wordt het dus tijd dat er een mogelijkheid komt om buitenlandse bezoekers weer toe te laten.


Weliswaar heropende Israël begin juni zijn grenzen voor een beperkt aantal gevaccineerde toeristengroepen en bereidde het zich voor om in juli hetzelfde te doen voor individuen, maar toen de 4e Covid-19 golf begon werden de grenzen weer gesloten.


Een woordvoerder van het ministerie van Volksgezondheid zei tegen The Jerusalem Post dat wordt onderzocht om buitenlanders die zijn ingeënt met een door het ministerie erkend vaccin en die in het bezit zijn van het Groene Paspoort van hun land, Israël weer te laten bezoeken.


Dit plan wordt op dit moment bekeken door gezondheidsexperts, de voor- tegens worden tegen elkaar afgewogen, en hopelijk wordt in de komende weken duidelijk hoe en wanneer gevaccineerde buitenlanders Israël weer kunnen bezoeken.


166 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page