israelnieuws israelnieuws
top of page
  • Joop Soesan

MySize lanceert FirstLook Smart spiegel waardoor je niet meer de paskamer in hoeft


Foto via MySize


Het Israëlische bedrijf MySize komt met de 'First Look Smart spiegel', een interactief, spiegelachtig aanraakscherm dat shoppers in fysieke winkels een verbeterde, online winkelervaring en contactloos afrekenen biedt.


De kerntechnologie van de slimme spiegel is geïntegreerd met de eigen app van MySize, waarmee gebruikers de perfecte kledingmaat kunnen vinden door simpelweg hun telefoon over hun lichaam te laten lopen, waarna die meting vertaald in een merk-voor-merk aanbeveling voor de te kopen maat.


"Elk kledingstuk, elk merk heeft een andere maat", zegt Ronen Luzon, CEO van MySize in het persbericht. Hij legde uit dat als je je een weg weet te banen door het rookgordijn van merk specifieke maattabellen, kopers enorm veel tijd en geld kunnen besparen, "vooral wanneer je online koopt."


Door de spiegel toegang te verlenen tot hun MySize-profiel, kunnen gebruikers vervolgens verschillende kledingstukken over hun reflecties heen bekijken en precies zien hoe de items passen. Klanten kunnen hun gewenste items in de spiegel bekijken, uitproberen en zelfs kopen, zonder dat ze met een vertegenwoordiger in contact hoeven te komen.


Merken en investeerders worden optimistischer over de fit-tech oplossing vanwege de pandemie-geïnduceerde verschuivingen in gewoonten, technologische ontwikkeling en de wens van merken om zich te onderscheiden. De FirstLook Smart Mirror kan niet alleen de marges verbeteren, maar zorgt ook voor een grotere betrokkenheid van de consument en creëert een nieuwe meeslepende ervaring."


Volgens Luzon was het een delicaat evenwicht om de technologie te ontwikkelen voor een winkelomgeving. "Je moet iets hebben dat nauwkeurig genoeg is om mee te werken, terwijl je ook snel genoeg bent zodat mensen er geen uur voor staan ​​om het te gebruiken," zei hij. MySize heeft schijnbaar de juiste balans gevonden; het bedrijf werkt samen met een groot aantal grote merken, waaronder Levi's, Speedo en US Polo.Hoogtepunten van de FirstLook Smart Mirror zijn onder meer:


3D "Try-it-on" interactieve avatar-ervaring:

Levensechte, gepersonaliseerde weergave van de exacte pasvorm van een item op het lichaam van elke klant.


Gepersonaliseerde en zeer nauwkeurige maataanbevelingen door MySizeID:

Shoppers scannen een streepjescode in de winkel en ontvangen een maatadvies voor het specifieke kledingstuk via hun MySizeID profiel.


Integratie van POS-systemen van derden:

Toegang tot en delen van gegevens over voorraad, afmetingen en prijzen.


Stylingaanbevelingen:

Bied styling en gepersonaliseerde kledingaanbevelingen. Allemaal gebaseerd op de beschikbare voorraad en de voorkeuren van het winkelend publiek.


Contactloos "selecteren en afhalen" bij de kassafunctie:38 weergaven0 opmerkingen
bottom of page
israelnieuws