top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

N12News onthult de identiteit van 12 UNRWA medewerkers die lid van Hamas zijn en deelnamen aan bloedbad 7 oktober

UNRWA werkers die deelnamen aan bloedbad 7 oktober. Foto N12News


Deelgenomen aan de inval op 7 oktober, gemoord, ontvoerd: tegen de achtergrond van de opschorting van de hulp aan UNRWA vanwege de deelname van haar medewerkers aan het bloedbad op 7 oktober, heeft N12News maandag in de "Centrale Editie" belastende delen laten zien die Israël heeft overgedragen aan de landen die het VN-hulp- en werkgelegenheidsagentschap financieren, met de nadruk op de twaalf die niet alleen werden ontmaskerd als terroristen die in Israël infiltreerden en deelnamen aan het bloedbad op Black Sabbath – maar ook als UNRA-leraren en maatschappelijk werkers.


Sinds afgelopen vrijdag heeft het verhaal van twaalf UNRWA-medewerkers, de hulporganisatie voor Palestijnse vluchtelingen, en hun betrokkenheid bij het bloedbad van 7 oktober wereldwijd weerklank gevonden. Volgens rapporten heeft de staat Israël belastende inlichtingeninformatie over deze organisatie doorgegeven.


We hebben het document ontvangen dat de gezichten van de werknemers onthult, hun namen, hun positie bij de UNRA naast hun officiële positie bij Hamas en sommigen van hen bij het bloedbad van 7 oktober. De arbeiders in kwestie juichten Hamas niet alleen toe en documenteerden de wreedheden niet alleen, maar namen er ook actief aan deel.


Van de twaalf UNRWA-medewerkers die aan het bloedbad hebben deelgenomen, zijn er ook zeven leraren op UNRWA-scholen, waaronder leraren wiskunde en Engels, onderwijzend personeel, hulpverleners en de hangarmanager namens UNRWA. medewerkers.


Een van de arbeiders, Feitzel Ali Naami, een maatschappelijk werker van de UNRWA, diende tegelijkertijd als strijder in het Nuzirat-bataljon van Hamas, en op 7 oktober was hij betrokken bij de ontvoering van het lichaam van een soldaat en coördineerde hij de beweging van bestelwagens en de overdracht van munitie.


Een andere medewerker, Alaa Abel al-Hamid Gouda, een leraar Arabisch op een basisschool, diende als politieagent in het Nuzirat-bataljon en nam deel aan de aanval op kibboets Bari. In Israël zouden 190 medewerkers van de organisatie hierbij betrokken zijn geweest. betrokken bij het bloedbad, maar er is nog geen bewijs over hen geleverd.
543 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page