top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Na 51 dagen kreeg Maayan haar twee kinderen Dafna (15) en Ela (8) terug. Je kan Maayan helpen


Foto via Combat Antisemitism Movement


Na 51 dagen gevangenschap door Hamas kreeg Maayan Zin haar twee kinderen Dafna (15) en Ela (8) Elyakim weer terug, die echter toen te horen kregen dat hun vader was vermoord tijdens dezelfde aanval op kibboets Nahal Oz.


De Combat Antisemitism Movement is zeer dankbaar voor de overweldigende steun en hulp van iedereen in deze schrijnende tijd. Maayan is vreugdevol herenigd met haar dochters, en samen beginnen ze aan het delicate proces van genezing.


Terwijl ze worden geconfronteerd met de dubbele uitdaging van rouwen om hun vader en zich moeten aanpassen aan een nieuw huis, koestert het gezin hun privacy om te genezen.


Voor degenen die hun steun willen betuigen: Maayan, Dafna en Ela verwelkomen iedere bijdrage om te helpen bij hun herstel.


Sinds die noodlottige dag heeft Maayan moeten stoppen met werken om al haar energie te richten op het veiligstellen van de vrijlating van Ela en Dafna en nu op hun herstel.


De Combat Antisemitism Movement vraagt nederig om uw steun om Maayan Zin te helpen hun leven weer op te bouwen. Uw genereuze donatie zal gaan naar het dekken van verschillende kosten, waaronder juridische kosten, woonvoorzieningen en de voortdurende inspanningen om de genezing veilig te stellen.


Donaties kunnen worden gedaan via de link op deze pagina .


Bedankt dat je Maayan, Dafna en Elan bijstond in hun tijd van nood.


Opmerking: alle donaties gaan rechtstreeks naar de familie van Maayan.


446 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page