top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Nieuwe hotels van Isrotel in Tel Aviv


Het later dit jaar te openen Alberto hotel in Tel Aviv. Foto via Isrotel


De Israëlische hotelketen Isrotel heeft een nieuw hotel aan de oude haven van Tel Aviv geopend en zal later dit jaar een nieuw hotel in het centrum van Tel Aviv openen.


Aan de oude haven van Tel Aviv heeft Isrotel het 149 kamers tellende Port Tower Hotel geopend, onderdeel van de Isrotel Design-hotelgroep.


Het hotel heeft twee suites, een verwarmd binnenzwembad, een restaurant, een bar en biedt gasten een Tel Aviv-ervaring die cultuur, keuken, stranden en een non-stop nachtleven combineert.


"De Isrotel-keten erkende enkele jaren geleden het toeristische en zakelijke potentieel in Tel Aviv en de groeiende vraag naar kamers van toeristen, zakenmensen en natuurlijk Israëli's die een stadsvakantie willen ervaren," zei Isrotel CEO Lior Raviv tegen het financiële dagblad Globes.


Foto via Isrotel


Met een fantastisch uitzicht op de Middellandse Zee en de skyline van de stad, is het innovatieve ontwerp van het hotel geïnspireerd op de omgeving. Het Port Hotel biedt gemakkelijke toegang tot de populairste stranden, restaurants, bars en commerciële centra van Tel Aviv en biedt een stijlvolle vakantie waarbij ontspanning en plezier worden gecombineerd.


Compleet met een ultramoderne fitnessruimte en een verwarmd binnenzwembad, kunt u uw dag beginnen met een geweldige work-out, voordat u zich tegoed doet aan een heerlijk ontbijtbuffet.


Om nieuwe energie op te doen na een dag werken, biedt de eigen Italiaanse bistro van het hotel, 'The Kiosk', een verscheidenheid aan gerechten, bereid met verse, lokale producten. Daarnaast biedt onze trendy cocktailbar de perfecte ruimte om rond te hangen met vrienden en collega's.


Het Port Hotel richt zich op het hightechpubliek en biedt een evenementencentrum met alle moderne gemakken voor groepen die conferenties of seminars organiseren.


Later dit jaar zal Isrotel een ander stadshotel in Tel Aviv openen, Alberto genaamd, aan de Ahad Ha'am-straat 17. Het Alberto wordt het 23e hotel van Isrotel in Israël.


Kamer in het Alberto hotel. Foto via Isrotel


Dit hotel bevindt zich in het centrum van het bruisende cultuur- en uitgaansgebied van Tel Aviv, dicht bij de belangrijkste zakenwijk van de stad. Gasten zullen genieten van de vele luxe voorzieningen van het hotel, waaronder het prachtige zwembad op het dak, het decadente restaurant, de goed gevulde bar, de ontspannende spa en de ultramoderne fitnessruimte.


Volgens het ontwikkelingsplan van de keten zullen de komende vijf jaar nog zes hotels worden gebouwd in Tel Aviv en na voltooiing zal Isrotel 1.500 kamers in de stad hebben.


125 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page