top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Nukhba vesten in UNRWA-zakken en naast medische kliniek RPG's, AK-47's en munitie

Foto IDF woordvoerder


De IDF heeft militaire Nukhba-vesten gevonden die door Hamas verborgen waren in UNRWA-tassen in een medische kliniek; een wapenopslagplaats met daarin tientallen Kalashnikov-geweren werd ook gelokaliseerd en vernietigd.

Foto IDF woordvoerder


IDF-troepen voerden, onder leiding van de inlichtingendienst, een gerichte aanval uit op een gebied in Gaza-stad van waaruit de afgelopen dagen op de troepen werd geschoten. Tijdens de activiteit vonden de troepen militaire Nukhba-vesten die door Hamas verborgen waren in UNRWA-tassen in een medische kliniek. In een aangrenzend gebouw vonden de troepen RPG's, AK-47's en munitie.

Foto IDF woordvoerder


De afgelopen dag hebben IDF-troepen in de stad Khan Yunis talloze terroristen vanaf de grond en vanuit de lucht gedood en een aantal tunnelschachten vernietigd. Bovendien hebben de troepen een wapenopslagplaats gelokaliseerd en vernietigd met tientallen AK-47's, op afstand tot ontploffing gebrachte explosieven, RPG's en meer dan 100 patronen.

Foto IDF woordvoerder


In Beit Lahia en Al-Furqan identificeerden IDF-troepen terroristen die drones gebruikten om de troepen aan te vallen. UAV's bestookten de terroristen, die een onmiddellijke bedreiging vormden voor de troepen die op de grond opereerden.

377 weergaven1 opmerking
bottom of page