israelnieuws israelnieuws
top of page
  • Joop Soesan

Ontdek de beste rooftop bars in Tel Aviv "the city that never sleeps"


Ter illustratie. Foto via Israëlisch Nationaal Bureau voor Toerisme


Wat zijn de beste rooftop bars in Tel Aviv? Het is een belangrijke vraag voor zowel locals als toeristen die in een ontspannen setting van de stad willen genieten. En waar ontspan je beter dan in de buitenlucht, met prachtig uitzicht over de stad? Daarom heeft Secret Tel Aviv , de vrienden van het Israëlisch Nationaal Bureau voor Toerisme, de ultieme Tel Aviv Rooftop Bar Guide samengesteld, gebaseerd op tips van mensen die de stad door en door kennen.


The Prince

Nahalat Binyamin 18, Centrum van Tel Aviv, sfeer relaxed


Foto Thomas Schlijper, via Israëlisch Nationaal Bureau voor Toerisme


The Prince, aan de Nahalat Binyamin, is een van onze favoriete bars in Tel Aviv. Het is een geweldige plek om met vrienden af te spreken, met een relaxte sfeer, lekkere cocktails en heerlijk eten, en het beste dak van de stad. De perfecte setting dus om je avond uit rustig te beginnen, maar ook als je op zoek bent naar een romantisch plekje is dit echt een aanrader.


Haiku Skybar

Ben Yehuda 1 Tel Aviv centrum, sfeer luxueus


Foto via Israëlisch Nationaal Bureau voor Toerisme


Dit luxueuze dakterras hoort bij het Lighthouse Hotel, maar ook niet-gasten zijn welkom! Het prachtige uitzicht op Tel Aviv vormt de perfecte achtergrond voor de verfijnde sfeer en inrichting, en de verfrissende cocktails en heerlijke sushi maken je avond compleet.


Speakeasy

Rothschild Blvd 24 centrum Tel Aviv, exclusief


Foto via Secret Tel Aviv


Speakeasy, Rothchild's exclusieve rooftop bar, bevindt zich in het hart van Tel Aviv. Als je op zoek bent naar unieke ervaringen, goede cocktails en fantastisch eten (op kleine bordjes) is dit de plek voor jou – maar dan moet je wel eerst binnen zien te komen.


Kanta Bar

Shlomo Ibn Gabirol 71, centrum Tel Aviv, Sfeervol


Foto via Secret Tel Aviv


Kanta is een danszaal in het hart van Tel Aviv, naast het Rabinplein, en kijkt uit over een van de hoofdstraten van de stad. Het is een stijlvolle ruimte met een fantastische sfeer en biedt een geweldig uitzicht, ongeëvenaarde service, goede muziek en genoeg ruimte om de hele nacht te dansen. Een echte Tel Aviv-ervaring, en ook de perfecte plek voor feesten en bruiloften!


Suramare

Se’adya Ga’on 24, centrum Tel Aviv, Trendy


Foto via Secret Tel Aviv


Old Jaffa Hostel

Ami’ad 13 , zuid Tel Aviv, elegant


Foto via Old Jaffa Hostel


Je komt binnen via een oud hostel waar je normaal gesproken straal voorbij zou lopen. Je gaat een trap op met vuile tapijten en afbladderende muren. En net als je je begint af te vragen waar je in hemelsnaam bent beland, sta je ineens in een elegante dak lounge, waar vriendelijk barpersoneel je verblijdt met heerlijke cocktails (probeer zeker de House Cocktail) en je uitkijkt over de Jaffa-vlooienmarkt, het strand en de artsy omliggende gebouwen. Betaalbare drankjes in een unieke, sfeervolle setting – wat wil je nog meer?


Poli House Rooftop Bar

Nahalat Binyamin 1, centrum Tel Aviv, Romantisch


Foto via Secret tel Aviv


Romantisch en adembenemend. Dat is Poli House in twee woorden. Terwijl je ronddrijft in het zwembad, nippend aan een cocktail met op de achtergrond de prachtige zonsondergang van Tel Aviv, vraag je je misschien af of je in een bar of een kuuroord bent. Poli bevindt zich aan het Magen Davidplein, het ruig-chique hart van Tel Aviv, en biedt een luxe oase die de essentie van Tel Aviv weet te vangen. Ontworpen door de wereldberoemde designer en architect Karim Rashid.


Mondo 2000

Levinsky 39, zuid Tel Aviv, muzikaal


Foto via Secret Tel Aviv


De eerste underground restro-club op een dak! Mondo is de perfecte plek voor een avond uit met je vrienden, met ambachtelijk bier, rare muziek en een fantastisch uitzicht over de daken van Zuid-Tel Aviv. Er zijn wekelijkse live-muziekevenementen en feesten, dus check de website voor je van huis gaat – of laat je verrassen.
86 weergaven0 opmerkingen
bottom of page
israelnieuws