top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Opnieuw hebben IDF en veiligheidstroepen 12 terreurverdachten gearresteerd en wapens gevonden


Aantal van de gevonden wapens. Foto IDF-woordvoerderseenheid


Zoals al weken gaand is hebben IDF, ISA en de Israëlische grenspolitie ook de afgelopen nacht antiterreuractiviteiten uitgevoerd op een aantal locaties in Judea en Samaria, waaronder in de steden Hamza, Nazlet Isa, Dura, Surif en Tuqu', en in de stad Bethlehem.


Israëlische veiligheidstroepen waren ook actief in de stad Ramallah en de stad Al-Bireh om twee terreurverdachten te arresteren.


Daarnaast opereerden IDF-soldaten ook in de steden Rumana en Far'un om vijf terroristische verdachten te arresteren. De soldaten vonden en namen een jachtgeweer, een M-16 geweer, munitie en wapencomponenten in beslag.


Bovendien hebben de soldaten tijdens de activiteit van de veiligheidstroepen in de stad Hebron een pistool gevonden en in beslag genomen.


Foto IDF-woordvoerderseenheid


Israëlische veiligheidstroepen voerden ook terrorismebestrijdingsactiviteiten uit in de stad Nablus en arresteerden twee terroristische verdachten. De soldaten werden beschoten met direct vuur en er werden geweerschoten gehoord in het gebied. De soldaten reageerden met scherp.


In totaal zijn twaalf personen die verdacht worden van betrokkenheid bij terroristische activiteiten 's nachts aangehouden. Er werden geen IDF-verwondingen gemeld.


De verdachten en in beslag genomen wapens zijn voor verdere verwerking overgedragen aan de veiligheidsdiensten.

31 weergaven0 opmerkingen

Kommentare


bottom of page