israelnieuws israelnieuws
top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Opnieuw hebben IDF en veiligheidstroepen terreurverdachten aangehouden en wapens in beslag genomen


Foto IDF-woordvoerderseenheid


IDF, ISA en de Israëlische grenspolitie waren de afgelopen nacht in Judea en Samaria actief om personen te arresteren die verdacht worden van terreuractiviteiten en het bezit van illegale wapens, waaronder de steden Sawahera, Surif, Qarawat Bani Hassan en de stad Nablus.

Eén van de in beslag genomen wapens. Foto IDF-woordvoerderseenheid


Op 8 mei 2022 kwam een ​​Palestijnse terrorist gewapend met een mes de gemeenschap van Tekoa binnen. Een Israëlische burger opereerde om de terrorist te stoppen voordat hij een aanval kon uitvoeren. De afgelopen nacht voerden IDF-soldaten contraterrorisme-activiteiten uit in Harmala, de stad waar de terrorist vandaan kwam.


Bovendien heeft de Israëlische grenspolitie tijdens een nachtelijke antiterreur-activiteit in de stad Hebron een verdachte aangehouden die illegale wapens bij zich had en een pistool in beslag genomen.


Bovendien hebben IDF-soldaten tijdens operationele activiteiten in Aqabat Jabr een gezochte terreurverdachte aangehouden en een wapen in beslag genomen.

Eén van de in beslag genomen wapens. Foto IDF-woordvoerderseenheid


In totaal zijn er 's nachts vijf verdachten aangehouden. De verdachten en in beslag genomen wapens zijn overgedragen aan veiligheidstroepen.


Er werden geen IDF-verwondingen gemeld.

57 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page
israelnieuws