top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Opperbevelhebber van de IDF gaat maandag voor drie dagen op bezoek in Marokko


IDF-chef Kochavi (L) met generaal Kurilla, tijdens een eerder bezoek van laatstgenoemde aan Israël. Foto IDF-woordvoerderseenheid


Zondagochtend begon de commandant van het US Central Command (CENTCOM), generaal Michael "Erik" Kurilla zijn bezoek aan de IDF.


Dit is generaal Kurilla's tweede bezoek aan de staat Israël sinds zijn indiensttreding op 1 april. Dit bezoek is een aanvullende bijeenkomst na het strategisch-operationele forum tussen de legers van de twee naties vorige maand en zal zich concentreren op de Israëlische luchtverdedigingsarray.


Maandag vertrekt de chef van de generale staf, LTG Aviv Kohavi, voor zijn eerste officiële reis naar het Koninkrijk Marokko.


De chef van de generale staf zal hoge functionarissen van de Koninklijke Marokkaanse strijdkrachten ontmoeten. Dit bezoek is een aanvulling op recente ontmoetingen en samenwerking tussen de twee landen, als onderdeel van de bevordering van de samenwerking op militair en veiligheidsgebied tussen de staat Israël en het Koninkrijk Marokko.


De chef van de generale staf wordt vergezeld door het hoofd van de internationale samenwerkingsdivisie van de IDF, Brigade-Generaal Effie Defrin en het hoofd van de inlichtingenonderzoeksafdeling, Brigade-Generaal Amit Saar.


De plaatsvervangend chef van de generale staf, Majoor-Generaal Herzi Halevi, zal verantwoordelijk zijn voor de taken van de chef van de generale staf tijdens het bezoek van Kohavi aan het Koninkrijk Marokko.

74 weergaven0 opmerkingen

留言


bottom of page