top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Oriient, Trigo opgenomen in CB Insights' top 100 retail-tech


Deze ALDI Shop & Go in Nederland wordt aangedreven door Trigo-technologie. Foto met dank aan ALDI Nord ia ISRAEL21C


Twee Israëlische bedrijven, Oriient en Trigo , verschijnen op de CB Insights 2023 Retail Tech 100-lijst die op 2 maart is vrijgegeven.


"De winnaars van dit jaar gebruiken technologie om retailers te helpen meer verbonden en gepersonaliseerde ervaringen te creëren en efficiëntie en winstgevendheid te stimuleren", aldus het onderzoeksteam van het marktinformatieplatform, dat deze 100 particuliere marktverkopers koos uit een pool van meer dan 7.000 aanvragers en genomineerden, tegen ISRAEL21C.


Oriient biedt shoppers zeer nauwkeurige navigatie binnenshuis - zoals GPS, waarbij alleen de kracht van het aardmagnetisch veld wordt gebruikt zoals waargenomen op hun eigen smartphones - geïntegreerd in apps van retailers. De hardware loze oplossing helpt bezoekers niet alleen hun weg naar binnen te vinden, maar stelt faciliteiten ook in staat om hun service, ruimtegebruik, personeelsprestaties en bedrijfsvoering te verbeteren.Trigo transformeert bestaande supermarkten in volledig autonome of hybride digitale winkels, waarbij AI-technologie wordt gecombineerd met camera's aan het plafond om een ​​naadloze "Shop & Go"-winkelervaring te creëren.


Met het EasyOut-product kunnen shoppers een app gebruiken om een ​​QR-code te scannen terwijl ze binnenkomen, en vervolgens items oppakken en vertrekken zonder naar de kassier te gaan. Het aankoopbedrag wordt automatisch verrekend via de geregistreerde betaalmethode die in de app is opgeslagen. Met het EasyStock-product kunnen supermarkteigenaren elk schap analyseren, voorspellen en beheren om de direct-to-shelf-prestaties te verbeteren.


44 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page