israelnieuws israelnieuws
top of page
  • Joop Soesan

Palestijnen bejubelen Poetin en zingen voor Chinese inval in Taiwan


Foto via MEMRI


Het Middle East Media Research Institute (MEMRI) een organisatie die de Arabische en Iraanse media opvolgt en fragmenten, in vertaling, online plaatst toont een video-opname van Palestijnse bruiloftsgangers die op een schokkende manier laat zien hoe Poetin niet alleen geprezen wordt voor zijn brutale agressie tegen Oekraïne, maar ook hoe ze Poetin oproepen om nog harder toe te slaan.


“Pak de Oekraïense vrouwen op en breng ze maar naar hier, we zullen wel met hen trouwen”, klinkt het. Gevolgd door een oproep aan China om een invasie in Taiwan uit te voeren.


De Palestijnse autoriteiten en de terreurorganisatie Hamas houden de tanden op elkaar en een veroordeling van de Russische agressie zit er niet in. Bovendien laten ze al vanaf het begin toe dat Palestijnse activisten schaamteloze vergelijkingen maken tussen de rampzalige situatie van Oekraïense burgers en die van henzelf, aldus meldt Joods Actueel.


Het verschil is dat Israël er alles aan doet om, na aanvallen op hun burgers, bij het aanvallen van Hamasinstallaties Palestijnse burgerdoden te voorkomen. Bovendien censureert Israël geen berichtgeving over het conflict.


De video is via deze link te zien.
189 weergaven1 opmerking
bottom of page
israelnieuws