israelnieuws israelnieuws
top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Palestijnse demonstranten : "'We willen jullie levend verbranden, dat is alles waar we voor werken”


De brandende Davidsster met een swastika er in. Foto via PMW


Nadat Israël kritiek had geuit op Palestijnen in de stad Beita die een Davidster met een nazi-hakenkruis erin, verbrandden, leidde dit tot een schandalige reactie van de organisatoren: “Jullie Israëliërs zijn erger dan Hitler en de nazi’s, en ja, we willen jullie verbranden omdat jullie leven.”


De schokkende reactie kwam op Facebook-pagina 'Beita Victory', die de originele foto's had gepost van de beeltenis die werd gemaakt en verbrand, samen met brandende fakkels gedragen door supporters, waaronder kinderen.Hoewel de reactie misschien verrassend lijkt, weerspiegelt het rechtstreeks de boodschappen en het onderwijs van de Palestijnse Autoriteit (PA). Wanneer de PA Palestijnse terroristische moordenaars eert en beloont, zoals Palestinian Media Watch herhaaldelijk heeft gedocumenteerd, en de adviseur van Mahmoud Abbas de kijkers van de officiële PA TV alle redenen vertelt waarom de islam het vechten en doden van Israëli's verplicht stelt, zou het niet moeten verbazen dat een Palestijnse Facebook-pagina promoot om Joden levend verbranden.


De beeltenis die werd verbrand, die Israël gelijkstelde met nazi's, zou ook niet moeten verbazen.


Enkele dagen later werden doodskisten met daarop een tekening van de Israëlische vlag verbrand als 'een waarschuwing aan de bezetters".

Tot dusver dit jaar heeft Palestijnse Media Watch 16 afzonderlijke gevallen ontdekt van Palestijnse officiële bronnen die Israël vergelijken met een nazi-staat, of Israël ervan beschuldigen een Holocaust tegen de Palestijnen te voeren. Dit komt neer op smaad tegen Israël en het Israëlische volk en is een duidelijke aansporing tot geweld tegen onschuldige Israëli's.
335 weergaven0 opmerkingen
bottom of page
israelnieuws