top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Parachutistenbrigade vond in Zaytun en Shejaiya wapenfabriekje, tunnels en raketten

Foto IDF woordvoerder


De Parachutistenbrigade opereerde de afgelopen week in de gebieden Zaytun en Shejaiya in het hart van Gaza-stad. De soldaten schakelden terroristen uit, arresteerden terroristen voor ondervragingen, legden ondergrondse tunnels bloot en vernietigden vier belangrijke ondergrondse tunnelnetwerken.


Terroristen worden uitgeschakeld. Foto IDF woordvoerder


Tijdens huiszoekingen in de gebieden en woningen van Hamas-agenten vonden soldaten van het 7421ste Bataljon kant-en-klare Grad-raketten, honderden explosieven, tientallen wapens en een draaibank die werd gebruikt om raketten te produceren.


Foto IDF woordvoerder


Bovendien ontdekten soldaten van het 202e bataljon verschillende geheugenkaarten met materiaal dat op zaterdag 7 oktober door Hamas-terroristen was gefilmd.Commandant van de Parachutistenbrigade:

“We bevinden ons in een periode waarvan de impact op de toekomst van het volk Israël aanzienlijk is”, zei de commandant van de parachutistenbrigade, kolonel Ami Biton. “Ik weet niet hoe lang deze oorlog zal duren – ik weet dat we nog een paar dagen voor deze missie moeten, waarna we eropuit gaan om ons op te frissen. Dan rusten we uit, ontmoeten onze geliefden, kinderen, de ouders en familieleden en gaan verder met de volgende taken.'


‘In mijn ogen zijn de belangrijkste dingen in de eerste plaats het zorgen voor elkaar, het vervullen van de taken en het veilig thuisbrengen van iedereen,’ vervolgde kolonel Bitton, ‘en nogmaals – jullie doen geweldig werk, jullie zijn de Makkabeeën hiervan. generatie." Fijne vakantie alvast allemaal tot aan de overwinning!".424 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page